Спукаха ли изборите политическия балон “Възраждане? Това е един от въпросите,

...
Спукаха ли изборите политическия балон “Възраждане? Това е един от въпросите,
Коментари Харесай

Спукаха ли изборите политическия балон “Възраждане”?

Спукаха ли изборите политическия балон “Възраждане ”? Това е един от въпросите, който си задават доста от политическите анализатори, написа MEDIAMALL. При до момента преброените протоколи се вижда, че партия „ Възраждане “ няма нито един определен кмет в нито една от всичките 265 общини в страната.

Нещо повече, партия „ Възраждане “ по предварителни данни даже няма претендент за кмет, който да е класиран от гласоподавателите на балотаж за втория кръг от изборите. Sизключение на Габрово, където техния претендент има възможност да стигне до заветния балотаж. Тези резултати на партията слагат няколко основателни въпроса:

1. Как по този начин тази партия, която не е взела участие във властта е изгубила доверието на хората?

2. Имала ли е изобщо този висок % на доверие партия „ Възраждане “, с който стана трета политическа мощ на парламентарните избори?

3. Била ли е напомпана партия „ Възраждане “ посредством механизма Ала-Бала на парламентарните избори?

4. Ще понесе ли Костадин Костадинов политическа отговорност за сринатото доверие към партия „ Възраждане “?

Тези въпроси към този момент си задават освен политически анализатори, само че и доста от симпатизантите на партия „ Възраждане “. Te ясно виждат, че този изкуствено надут политически балон се спука и спихна с огромна скорост. Ясно е, че водача на „ Възраждане “ няма никакъв късмет да ръководи независимо. Това той непрестанно пропагандира в общественото пространство.

Хората от ден на ден схващат, че с популизъм няма по какъв начин да се усъвършенства виталния стандарт на популацията. за това са нужни ясни и прагматични решения, които могат да се осъществят от знаещи и можещи хора. С такива партия „ Възраждане “ очевидно не разполагат на локално равнище.

Сега остава да забележим какви ходове ще предприеме партия „ Възраждане “ и кои претенденти ще поддържа на балотажа?

Повече вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР